diumenge, 4 de juny del 2017

1NTENS 1NTENT AC0MPLERT

Avís de nou missatge: “Ho sento potser arribaré tard; problemes informàtics”. La va trucar oferint la seva ajuda. Havien quedat i, vista la situació, no li costava gens donar-li un cop de mà. Ella va acceptar, no estaria tranquil·la marxant sense treure’s el problema del cap. Era la seva eina de treball i li preocupava.

Al cap de mitja hora li cedia la cadira mentre feia estiraments per alleugerir la tensió nerviosa. Ell va demostrar un domini excel·lent del sistema i una professionalitat total. Era evident que el cervell de l’aparell estava bastant creuat. Ella va aprofitar per acabar algunes tasques domèstiques, així el deixava fer amb tranquil·litat. Ell li anava explicant com estava la situació; el problema no era massa greu però demanava temps. Ella es va acostar per entendre què havia passat. La llum d’estiu emmirallava el seu escot a la pantalla de l’ordinador. Ell se’n va adonar i a partir d’aquí va disminuir la seva concentració. Altres pensaments li passaven pel cap... Les preguntes i comentaris el van tornar a la realitat.

­     -  Uuufff, quina calor...
­      - Et porto alguna cosa fresqueta per beure?
­     -  Sí, per favor. Gràcies, guapa!!
­      - Home, és el mínim que puc fer. Havíem quedat per anar a fer la cerveseta, no? A sobre que m’ajudes...

La complicitat, la calor, el joc de llums i reflexes van anar caldejant l’ambient. Ella, més calmada, també va començar a trobar divertida la situació. Mirava la pantalla des de darrera, inclinant-se de manera que ell pogués notar els seus pits contra l’esquena. També s’havia adonat de l’efecte mirall i li va semblar terriblement excitant. Jugava a desconcentrar-lo i ell li seguia el joc amb un posat aparentment seriós però amb cert somriure controlat.

En aquella posició tenia l’orella i el coll a l’abast, exposats, clarament indefensos; era una provocació massa deliciosa com per no sucumbir. Es va inclinar encara més, buscant-li el lòbul, excitada al saber ell adorava aquell gest. Va començar a fer servir la seva llengua tan bé com va poder, agafant-lo per les espatlles. Ell es deixava fer, entre gemecs i altres expressions de plaer. Ella jugava, de l’orella al coll, mentre amb l’altra mà anava explorant terreny fins trobar-se amb una erecció creixent.

Va fer girar la cadira per quedar cara a cara. Es van somriure, tots dos suaven. Ella es va desfer del top, deixant al descobert uns gairebé transparents sostenidors que empresonaven els seus generosos pits. Ell es va treure la samarreta. De seguida el va seguir excitant, ara llepant-li també els mugrons. El coneixia molt bé, massa. Sabia què havia de fer, a on i com. La gràcia és que ell també la coneixia. Va començar a deslligar el cordó dels pantalons pirates per a fer-hi entrar la mà i trobar-se amb un sexe humit, afamat de desig, inundat de plaer contingut. Ella seguia jugant amb la llengua, resseguint-li el pit. Ell la va començar a masturbar, poc a poc, suaument. Els dos gemegaven amb el ventilador del PC com a música de fons; sinònim de la calor d’aquella tarda...  Calor exterior, calor interior.

Havia arribat a l’orgasme amb relativa facilitat. Era un home amb un tacte sensible; ell també sabia fer. Es va ajupir per descordar-li els pantalons i alliberar aquell fal·lus dur, erecte, deliciós... Era la primera vegada que arribaven a un contacte tan íntim. En aquell moment cap dels dos es qüestionava res. Ell tornava a gemegar, dient que allò era molt bo, que ho feia molt bé, que l’estava tornant boig; fins que el va envair el dubte i la por. Ella el va calmar, somrient, mirant-lo als ulls, dient que es deixés fer. En asseure’s a sobre aviat va notar que la cadira no estava feta per a dos. Així que es va agenollar per tal de devorar-lo amb fam i vici. Recorria tot el gland i se l’empassava amb golafreria, fins al fons. Hi va jugar una estona, notant com creixia més, sentint-ne els batecs. Només es va aturar quan ell va anunciar que estava a punt. Va rebre la primera glopada a la boca per després deixar que li embrutés els pits. Ell es va incorporar per fer-la estirar al terra fred mentre li netejava les sines a llepades, tornant-li les mossegades a mugrons, coll i orella. No va fer escarafalls en sentir el seu propi gust en llavis aliens. De fet, tenia moltes ganes de llepar i, baixant la mà, va notar que hi havia molta humitat per aprofitar...


Llarga estona després compartien dutxa, aigua i sabó. Les mans buscaven plaer per tots els racons. Les boques i les llengües semblaven tenir vida pròpia. Cos amb cos, relliscosos, molls... En sortir de la dutxa es van estirar nus a prendre el sol a la terrassa, a recer de mirades furtives. Allà van seguir amb els seus jocs de delit fins al capvespre.

A dins l’ordinador hivernava. El problema estava resolt, però s’havien oblidat d’apagar l’aparell. Amagada en la penombra, una suggerent imatge il·lustrava el relat que el seu “innocent” amic havia estat llegint mentre ella es dedicava a estendre la roba, tot cantant una de les moltes cançons que compartien...

Abans que ella iniciés cap maniobra de seducció, ell ja s’havia excitat llegint l’esborrany d’un relat sobre l’eròtica de la informàtica.


Des d’aquell dia, quan necessita un bon reset truca al seu amic i tècnic de màxima confiança. I ell, si pot, encantat de cobrar la feina amb dolces atencions i exuberants temptacions. Satisfet de poder llegir, en secret i abans que ningú, les excitants històries de la seva atrevida amiga. I orgullós de saber qui les inspira!

1 comentari:

  1. Ufff:),amb dedico a l'informatica,alguna vegada m'he trobat amb una situació semblant i al llegir-ho es com haver-ho tornat a reviure,gracies per la publicació.

    ResponElimina