dimarts, 8 de febrer del 2011

Plaer a tres bandes; 2 x 1

Mentre es dutxava recordava mentalment el que havia passat feia pocs minuts entre aquelles quatre parets, on tres cossos havien compartit el desig. Li havia costat molt fer el pas i ara no se’n penedia gens ni mica. Feia relliscar la seva mà ensabonada resseguint els camins que abans havien traçat unes llengües afamades, juganeres i expertes. Encara estava molt sensible, el més lleu contacte conduïa de nou a aquella sensació tan brutal i salvatge.

Havien pujat per separat, ella amb el més expert dels dos. El tercer també s’iniciava però tenint un bon mestre de cerimònies va facilitar molt la feina. Es van dutxar amb calma, primer el més jove, el “novato”. Mentre l’experimentat l’ajudava a relaxar-se i escalfar-se poc a poc. Un suau massatge, començant pel cap, baixant cap al coll, una llengua que saludava un lòbul fred, una mà que agafava un pit, un parell de dits jugant amb el mugró i una llengua que tornava a posar-se en acció dedicant-se a l’altre mugró. Dels pits va baixar a la panxa, amb un moviment gairebé imperceptible però que ella notava amb gran intensitat. De la panxa va passar de llarg el seu sexe per resseguir-li la cara interna de les cuixes, just al límit del pubis, ella volia que hi arribés però ell no tenia cap intenció de fer-ho, encara no. La va fer girar, tenia mans hàbils, sabia on fer pressió i en quina intensitat. Ella es relaxava per moments.
Li mossegava el coll, tot acostant-se a l’orella per comunicar-li les seves perverses i excitants intencions. Anava sentint el soroll de la dutxa... Va amassar-li les galtes del cul, repartint alguns cops suaus però ferms. Ella sentia la seva pròpia humitat, notava com els regalims anaven baixant. Això és el que ell volia, deixar-la molla, a punt pel que s’estava dutxant.

Tenint-la de boca terrosa va alçar-li el pubis per, ara sí, començar a jugar amb els seus llavis completament humits. Ella es va posar de quatre grapes, com demanant-li més. Ell la va començar a masturbar lentament, fent que el seu clítoris s’anés inflant, dominant la situació, deixant-la al límit de l’orgasme. L’aigua de la dutxa va callar. Ella va sentir les passes que s’acostaven i unes mans que s’aferraven als seus pits. Tenia mans a dalt i a baix, dits treballant. Els de baix es van aturar, anunciant que els deixava sols, que s’anava a dutxar i a preparar.

El novell la trobava ja a punt de caramel i ho va aprofitar. Va seguir masturbant-la mentre li mossegava un lòbul i li pessigava un mugró. La va alçar. Ella de genolls, sentint-lo darrera seu, sense poder-lo mirar. Li va suplicar un orgasme. Ell, generós, va accentuar els seus moviments. No va trigar massa en deixar-se caure amb un gemec sonor. Li va concedir dos minuts de descans que va aprofitar per demanar-li si se la podia menjar. Es va girar per facilitar-li la maniobra. Ell volia comprovar si era prou hàbil. Estava perdent la noció del temps quan va notar una presència. El mestre havia acabat la dutxa i venia amb les armes completament a punt. Vist que la cosa anava de menjar li va presentar una barra que ella no va rebutjar. El cercle s’havia tancat, començava la funció. Ella menjant i ell menjant-se-la. Els nois van intercanviar posicions. No podia comparar; la primera llengua tenia l’encant de qui s’entrega amb ganes de complaure, la segona llengua tenia l’experiència de qui ja sap com fer gaudir...

Es retorçava de plaer, cridava, gemegava; quan un dels dos es cansava l’altre ocupava el seu lloc. Se sentia reina, deessa, la dona més porca però més feliç del món. L’expert en la matèria va demanar si es podia distreure amb un altre forat. Obtingut el permís va començar a estimular-li la zona anal. El plaer d’ella creixia de manera evident. Tenia una llengua follant-li el cul i un parell de dits follant-la per davant. Incrèdul, el més jove, observava les esquitxades, mai havia vist a una dona que es corrés com un home, a raig.

Dins seu la noia es debatia en el dilema de demanar sentir més, d’aprofitar al màxim aquella oportunitat única. En un rampell de passió rabiosa els va exigir que volia ser penetrada, va demanar que se la follessin. Ells no van fer escarafalls, eren prou homes per deixar de banda els prejudicis i centrar-se només en gaudir. Primer va entrar el més jove, amb ganes, amb energia, amb velocitat. L’altre va ser més variat, canviant la cadència, el moviment, l’intensitat. Van decidir que el forat de darrera demanava més control. El jove es quedava amb la part més sucosa mentre l’altre la començava a untar amb tota la calma.

Era tanta la lubricació que no va notar que la tenia a dins fins que ell es va començar a moure lentament. Anaven sincronitzats, un entrava, l’altre sortia. La combinació de ritmes, estímuls i velocitats li estaven proporcionant un plaer que mai havia sentit i que estava experimentant de la manera més salvatge però plàcida. En el moment oportú els dos es van aturar i es van encarar als seus pits, refregant-li els seus propis fluids. Les llepades s’alternaven, els petons també. Les mans no paraven quietes. Més, més, més... Fins que va arribar la gran explosió de llet. Els va rellepar fins a la última gota. Es van estirar els tres, amb ella al mig, acariciant-se, besant-se. Tenien temps per recuperar-se i tornar-hi. I així ho van fer, però ells canviant de forat.
La segona explosió la va conduir a la dutxa directament, havia quedat completament de blanc. I des d’allí podia intuir com els dos nois s’havien posat d’acord per seguir jugant, ells sols. Tot plegat va fer que acabés per masturbar-se imaginant que devia estar aprenent el seu jove company en mans del més expert......

1 comentari:

  1. UAuuuuu que exutant.... es un somni d'aquells que no sè si pas compliré pero hi somio molt... mmmmmm

    ResponElimina