dilluns, 16 de juliol del 2012

En peu i de peu


Després d’anys sense veure’ns un seguit de casualitats havien propiciat la trobada ideal per a recordar vells temps. Tot i que cap dels dos ja no era la mateixa persona tampoc havíem deixat de ser qui érem, no podíem oblidar les experiències compartides ni els moments viscuts... I sense voler van acabar esdevenint part de la conversa durant aquell sopar pendent.

Em vas comentar que recordaves les meves “dots de bruixa” i, amb certa picardia, vas preguntar si podia intuir els teus pensaments. Per resposta et vaig mirar fixament mentre un dels meus peus nus anava pujant per la teva cama fins a escapolir-se sota els amples pantalons curts i seguir direcció l’entrecuix. La teva cara de sorpresa va deixar clar que no esperaves aquesta reacció però aviat em fas facilitar les coses perquè arribés allà on els dos volíem arribar. Podia sentir la duresa del teu membre i veia la teva mirada plena de desig contingut. T’estava agradant que fos tan descarada...
M’hi vaig estar una estona, amunt i avall, parlant com si res. Amb prou feines et podies concentrar en la conversa i respondre’m coherentment. Estàvem acabant les postres i encara seguia la tortura, aquesta vegada passant només la punta dels dits, fent pessigolles... Em miraves amb cara de plaer i patiment.

Mentre t’acabaves el tallat vaig enunciar que anava a la barra a pagar de camí al lavabo. Vas fer un últim glop amb urgència per aixecar-te i córrer darrera meu. Just acabava d’obrir la porta del lavabo de dones quan vaig notar-te enganxat a mi, empenyent-me cap a dins de la primera porta oberta. Vas tacar el pestell i et vas quedar mig avergonyit de la teva acció.

-          Em penso que tenim un problema ... I l’haurem de solucionar aquí dins entre els dos. Però si has vingut serà que has pensat en algun remei, no?

Vaig riure per sota el nas abans de desafiar-te a sorprendre’m. I sí, la teva reacció va ser del tot inesperada, venint de tu...

Em vas arrambar contra la paret agafant-me per les natges i morrejant-me amb desfici. Em va agradar però no era el millor lloc per fer el que tenies ganes de fer... Et vaig aturar apartant-te cap a la paret contraria mentre t’obsequiava un llarg i lasciu petó. Una de les meves mans havia baixat cap al teu paquet... El notava dur i desbocat. Vaig descordar-te els pantalons sense deixar de besar-te mentre tu jugaves amb els meus pits i em mossegaves el coll. Et vaig abaixar els calçotets i vaig desaparèixer entre les teves cames. Ens miràvem cara a cara, somrient. Vaig començar a masturbar-te. Només es va perdre el contacte visual quan la meva llengua juganera va començar a llepar-te el gland, resseguint-lo lentament sense deixar de masturbar-te. Agafant-me el cap em vas empènyer més cap a tu. La vaig engolir tota, sencera, fins al fons, xarrupant una estona, sentint els batecs. Parant, just quan intuïa el moment final, vaig iniciar un massatget al amb la punta dels dits.
Mig hipnotitzat miraves les meves ungles pintades movent-se al voltant del teu gland i, gairebé amb els ulls en blanc, em vas demanar que ho acabés ràpid... Et vaig tornar a atrapar amb els meus llavis per fer-te entrar altre cop tot sencer a la meva boca i no parar fins notar el teu sobresalt orgàsmic. Em vaig apartar just perquè veiessis com el teu nèctar s’escapava per les meves comissures abans de rellepar-te com un xupa-xup i acabar llepant-te els llavis per oferint-te el teu propi gust... Em besaves amb passió, amb luxúria. Finalment vas parlar, em volies tornar el favor.

Em vas fer seure a la cisterna del vàter, sentia la fredor de la ceràmica a la meva pell i el contrast amb la calor que s’havia despertat dins meu. Vas posar-me una cama a sobre la teva espatlla i et vas desfer de la roba que et molestava per començar a llepar-me l’engonal, la part interna de les cuixes.... M’estaves fent patir de la mateixa manera que t’havia fer patir una estona abans. Quin dolç turment! Notava la humitat del meu sexe, sentia aquells regalims que et tornen boig recorrent la pell. Els llepaves amb devoció, amb intenció de superar la menjada que t’havia explicat durant el sopar... I anaves per molt bon camí, sobretot perquè era la primera vegada que tenia sexe en uns lavabos públics!!
Sentia com estava a punt d’arribar a l’orgasme quan de cop algú va intentar obrir la porta. Vaig cridar “ocupaaaaaaaaaaaaat” entre gemecs. Ens arribava el soroll del lavabo del costat, l’aigua de la cisterna veïna, l’aixeta, una porta que es tancava i de nou el silenci. Feia cara de patiment, estava tota xopa, suada, excitada. Em miraves amb cara de felicitat al haver aconseguit el teu objectiu però no estaves del tot content. Ho podies millorar si trobàvem un lloc més ample i tranquil...

M’eixugo, ens eixuguem, eixuguem el lavabo. Et faig un petó, surto jo primer; via lliure perquè surtis tranquil·lament.
No agafem el teu cotxe, anirem d’excursió aprofitant que és nit de lluna plena. Quan, camí del bosc deixem enrere la claror de l’enllumenat públic, els mòbils fan un altre servei per arribar sense prendre cap mal fins a un raconet de la infància on, després d’esquivar la malesa de la natura en estat salvatge, trobem un petit gorg sense aigua a recer de qualsevol mirada humana. Les altres mirades no ens molesten ni ens incomoden, fins i tot és agradable notar la presència de la fauna nocturna i sentir que ens protegeixen. Un cop allí, ens desfem de tota la roba per estar més còmodes i poder gaudir millor dels nostres cossos, pell amb pell ........ 








6 comentaris:

  1. Un deliciós relat, intensitat en tot l'escrit i un punt d'excitació permanent. =P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per llegir i comentar, Ashera!! Espero que el primer no sigui també l'últim comentari .... ;-)

      Una abraçada! Ens llegim per aquí o per allí ^^

      Elimina
  2. Exitant... qui es que es nega a dinar a amb tu... ^^

    ResponElimina
  3. UNA TROBADA BEN INTENSA, entrega total al desig i el plaer de donar i rebre

    salutacions des de mataró
    joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, "mestre"!! ^^

      Una abraçada des de Vic.

      Elimina