dimecres, 15 de desembre de 2010

Tendre i dolç

Petit dolç moment. Una mà que l’acarona, un gest dolç i sincer. Una nova pell, una mirada exploradora. Un tacte per descobrir, un cor per comprendre.

Les carícies van creixent, s’expandeixen. Estirats al mig del parc, abraçats. Orelles, coll, tots els moviments que els permeten la seva posició. I els llavis? Quin gust tenen? Com besen? Els ulls pregunten, interroguen el permís. Comunicació no verbal en estat pur, sense confusions. Tasta’m, prova’m. I així ho fan. Tímidament, suaument, un bes gairebé imperceptible i una llengua que també hi vol dir la seva.

Les mans llisquen per sobre la roba. Dur el membre que troba a la seva mà mentre li menja l’orella, mentre es delecta amb el seu coll i la seva veu entre gemecs dient “m’agrada el que m’estàs fent”. Temptacions. Desig de “tan de bo fóssim en un lloc més discret”, potser es desfarien del cinturó, potser descordarien els pantalons i potser..... explorarien la pell més íntima.

Regust dolç, redescobriment del plaer de la tendresa, de l’excitació de les carícies subtils. Somriures que volen penetrar l’ànima, conèixer els secrets més obscurs, arribar més lluny. Soft, absolutament tendre, llaminer, en calma. Un moment de desconnexió, on només cal gaudir, sense pressa, sense pressió. Instants gravats en l’ànima, només dels dos.

Com sempre, desig, la droga més perfecta. L’ànsia de repetir. El somni per complir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada